Onze Producten

 

Over Comfortace

Comfort & Value


Met meer dan 20 jaar ervaring in de beddengoedindustrie, waarvan al ruim 15 jaar op de internationale markt, is ComfortAce marktleider in het produceren en distribueren van beddengoed.
ComfortAce werkt vanuit een van de meest productieve en ondernemende gebieden van Oost-China en kan daardoor gebruikmaken van een uitstekende infrastructuur met bijbehorende transportfaciliteiten en een hoogopgeleide beroepsbevolking. Daarnaast heeft ComfortAce in dit gebied toegang tot een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige vulmaterialen en stoffen.
ComfortAce streeft ernaar om de beste kwaliteit producten te leveren in de beddengoedindustrie en kwaliteitsservice met 100% tevredenheid te bieden aan zijn klanten. 

Uw betrouwbare partner door de waardetoevoegingprocedure
 

De waarde van een product is niet alleen afhankelijk van het product zelf, maar ook van goede service en snelle levering. ComfortAce draagt daarom niet alleen zorg voor uw comfort, maar ook voor het comfort van de eindgebruiker.
    Onze internationaal gerichte experts beschikken over professionele kennis op alle gebieden van de textielindustrie, waaronder productontwerp, verpakkingsontwerp, kwaliteitscontrole en logistiek. Zij staan voor u klaar om samen met u te werken aan de groei van uw bedrijf.

Wij weten Hoe en Waarom
 

Onze klantenkring bestaat uit onder andere groothandelaars, detailhandelaars, merkhandelaars, bedrijven in de dienstensector en fabrikanten van eindproducten.
Gebruikmakend van het talent van het design- en sampleteam, zet ComfortAce uw ideeën om in state-of-the-art-ontwerpen en schitterende producten.
Wij leveren onze diensten aan een groot aantal tevreden klanten en wij hopen dat u de volgende bent.

 

 Accreditaties

 

Brochure Downloaden

 

Contact ComfortAce